zondag 25 november 2012

Dag 4 - Vissen op de Nijl

Afspraak om 9u aan de kleine have op de achterkant van Kings Island. Twee vriendelijke gasten die ons gaan helpen met vissen, allez Andy toch. Want Pa en ik gaan respectievelijk filmen en fotograferen. Na een korte rit eindigen we met de boot in een dicht stukje riet midden in de Nijl. Wormen en deeg komen tevoorschijn alsook 3 hengels ... neen neen, only 1 will fish.
Maar Andy heeft nog maar net zijn hengel in het water of pa krijgt ook een hengel. Dit ruikt naar een wedstrijdje !
Al snel bijt het eerste visje en dan is er geen houden meer aan. Andy heeft wat minder geluk maar haalt er uiteindelijk toch nog 4 binnen waarvan één grotere. Mja de gemiddelde lengte is zo'n 10cm.
Pa wint met 15 visjes ;-) We krijgen van de vissers ook enkele foto's te zien van wat er zoals te vangen valt op de Nijl. Een van de foto's toont ook een kogelvis ... best wel een beetje grappig.
Andy voelde zich gisteren al niet zo best en vandaag is dat alleen maar erger geworden. De geplande activiteiten voor de namiddag worden gestaakt en na een bezoekje bij de dokter en 3 medicijndoosjes rijker hopen we morgen alles terug te hervatten.
Maar eerst genieten we nog van een prachtige zonsondergang ...

2 opmerkingen:

  1. Zalige blog! Kan niet wachten op het verslag van de volgende dagen. Ik geniet mee van op afstand... Groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Merci Inge, vanaf vandaag beginnen we al weer af te tellen :-( 't gaat zo snel ...

    BeantwoordenVerwijderen