donderdag 6 december 2012

Dag 15 - Luxor - Hasselt

En dan is het zover, de terug naar huis dag. De koude in met bijna 30° verschil. We kijken er geen van allen naar uit maar aan alle goede dingen moet een einde komen anders kan je niet meer uitkijken naar iets anders.
We gaan wat later aan de ontbijttafel zitten. Er staat niets anders op het programma dan om 12u de kamer verlaten. Een probleempje, de kluis gaat niet meer open. Niet dat ik de code niet meer ken, ik kan zelfs geen code meer ingeven. Andy richting lobby om hulp te halen en even later staat er al iemand om ons verder te helpen. Na 10 min is de kluis nog altijd niet open en gaat de man een ander apparaatje halen. Gelukkig kan hij het onding nu wel openkrijgen. Op zich mocht de safe gesloten blijven ... enkel onze afreis papieren zaten er in ;-)
De general manager komt ons ook nog even gedag zeggen en dan is het met de bus richting Luxor airport. Daar aangekomen lopen we een Engels koppel tegen het lijf dat *ahum* gisteren Jolie Ville had verlaten. Hun Thomas Cook vlucht is gisteren afgelast wegens problemen aan het vliegtuig. Ze hebben een extra overnachting kado gekregen maar je hebt daar natuurlijk weinig aan want de rest van de tijd hang je in de luchthaven ... Wij hebben geluk, ons tuig is 'on time' en we vertrekken dan ook rond 15u richting Hurghada. Onze tussenstop op weg naar Brussel. We zijn 50min in transit en vervolgen onze tocht rond 16:30u naar Zaventem. Om 20:40u landen we in de koude.
De buit :
Een terugblik op ons verblijf :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten