zondag 30 november 2014

Dag 1 : jetlag maar terug thuis

 
Hoe kan je nu jetlag hebben als je naar Egypte reist ?!? Wel Thomas Cook weigert nog steeds op Luxor te vliegen dus ... Egyptair dan maar weer. Geen klagen van hoor, altijd alles prima in orde ... alleen ... je moet dus een tussenlanding maken in Cairo. Je vertrekt om 15u en komt aan op je kamer rond 00:30u.  Ok, toegegeven een uurtje verschil ... maar je moet dus rond 13u inchecken. En daar we deze keer gekozen hebben met de trein naar de luchthaven te gaan ... allez, alles samen zo'n 15u onderweg.

Gelukkig wordt dat onmiddellijk goed gemaakt met het terugzien van pa en de staff van Jolie Ville.  Jaja, vader zit hier al een weekje en komt na ons pas terug ... die gepensioneerden toch !
Ons eerste echte dagje spenderen we naar gewoonte zeer rustig met wat rondhangen in de prachtige setting van Jolie Ville, dat eiland in de Nijl.  We zien oude bekenden terug en we hebben geluk dat die dag ook nog de maandelijkse cocktailparty plaatsvindt.  Dit op het sunset island, een eilandje aan het eiland .
Na een prachtige zonsondergang met de feluka van Mahmout op de voorgrond hopen we dat dit de voorbode  is van een warme vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten